Boek in de spotlights: naar een gezond groei bedrijf in vijf stappen

Gezond groeien is de basis voor ieder succesvol bedrijf, maar hoe doe je dat nou precies? In dit boek leiden Justin Jansen en Tom Mom je in vijf stappen naar  een onderneming die slimmer en sterker wordt, toekomstgericht is en zichzelf steeds vernieuwt. Je krijgt tevens een kijkje achter de schermen van succesvolle groeibedrijven als Takeaway, Coolblue, Jumbo en YoungCapital. Wat kunnen we van hen leren en toepassen?

Wie had tien jaar geleden kunnen denken dat we onze wasmachines, maaltijden en dagelijkse boodschappen tegenwoordig vooral online bestellen? Dat e-health en m-health gemeengoed worden, dat auto’s steeds vaker gedeeld worden (beschikbaarheid is immers belangrijker dan bezit) en dat er volop wordt geëxperimenteerd met zelfsturende auto’s? De techniek, de maatschappij, en zeker ook de behoeften van je klanten blijven veranderen. Er ontstaan nieuwe concurrenten en andere verdienmodellen. Hoe kun je daar het beste op reageren? Hoe zorg je dat je bedrijf niet alleen vandaag maar ook morgen succesvol is? Door het groeilandschap van je bedrijf te schetsen en nieuwe groeipaden te bewandelen. Maar hoe doe je dat? Hoe kun je als bedrijf succesvol groeien in een steeds veranderende wereld?

Dit boek geeft je volop praktische, heldere en uitvoerbare tips en tools voor het bouwen van een toekomstbestendig bedrijf zodat je als ondernemer succesvol te blijft, nu én in de toekomst. De vele voorbeelden maken Naar een gezond groeibedrijf in vijf stappen heel toepasbaar in de echte werkpraktijk. Hiermee aan de slag gaan vraagt iets van de hele organisatie, en een van de belangrijkste dingen is mindset… Een groeimindset is essentieel om ambities waar te maken.

De auteurs van dit boek laten je echter nog meer zien. Zo hoeft een oplossing niet altijd ingewikkeld te zijn of een grote investering te vragen en kun je met minimale middelen veel bereiken.

Kortom: een zeer waardevol boek die we je echt aanraden!

Ben jij een Bredase ondernemer met groeiambitie die klaar is voor de volgende stap en ben je niet langer dan 10 jaar actief met je onderneming? Meld je dan snel aan voor de Groei-Ondernemers Challenge via deze link! Er is plek voor maximaal 20 toppers! Inmiddels is al 50% van de tickets vergeven. Vol = Vol!