Circular Economy Summit

Bezoek op 9 februari in Breda de Circular Economy Summit in de Week van de Circulaire Economie 2023! Deze conferentie en netwerkmarkt gaat over de toepassing van circulaire principes in onze economie en bedrijfsprocessen. Circulair ondernemen is het nieuwe normaal. Wacht niet af, maar ‘act now’ en maak jouw bedrijf toekomstproof! Laat je informeren en activeren door succesverhalen, nieuwe businessmodellen en prikkelende pitches. De Circular Economy Summit vindt plaats in de Week van de Circulaire Economie 2023. Lees hieronder het programma van deze summit.

PROGRAMMA

18.30u Start event

* Ontvangst en registratie

* Bezoek stands op de netwerkmarkt m.m.v. MVO Nederland, Plaex Technologies, Innovatietafels, Kringshoppen.nl en Beyond Wood.

* Genieten van een heerlijk en verantwoord buffet!

19.15u Kick off

* ACTNOW – founder Peter Brouwers

* Rabobank – directeur West-Brabant Noord Johan Staes

* Stichting Breda circulair – voorzitter Daan Bolier

* Economische Zaken Gemeente Breda – wethouder Carla Kranenborg

19.30u Key Note Circulaire Economie en het post-groei tijdperk – door Paul Schenderling, Econoom bij Berenschot, schrijver en spreker. Tevens is Paul programmaleider bij Postgroei Nederland.

20.00u Pitches Circular Business Challenge

20.20u Breakouts & dialoog

20.50u Circulaire Succesverhalen uit het bedrijfsleven

21.05u Closing act

21.25u Wrap up

21.30u Network Drinks

22.30u Afronding avon

Dit event wordt georganiseerd door ACT NOW Impact Entrepreneurs en partners Rabobank, Gemeente Breda en Stichting Breda Circulair.

Let’s make impact together!

Reserveer hier jouw gratis tickets!