Workshops Financial IQ & Personal Masterplan

Leer hoe je financieel intelligenter wordt tijdens de workshop Financial IQ op 1 februari 2022. Corona, de hoge inflatie, de energiecrisis hebben ons geleerd dat afhankelijkheid van slechts 1 inkomstenstroom ons in problemen kan brengen. Door het volgen van deze workshop kan je dit voorkomen. Aansluitend op deze workshop kun je op 2 februari de workshop Personal Masterplan volgen waarin je een plan maakt die jou de mogelijkheid geeft om het leven te leiden van je dromen!

Financial IQ 

Corona heeft ons geleerd dat afhankelijkheid van slechts 1 inkomstenstroom ons in problemen kan brengen. Door deze workshop te volgen kan je dit voorkomen.

Resultaten van deze workshop:

– Leer hoe je het geldspel kunt spelen om te winnen.

– Leer ook de principes om passief inkomen te verdienen en hoe financiële vrijheid kunt bereiken waardoor je niet hoeft te weren omdat het moet, maar omdat je het wilt.

– Leer hoe je schulden de kop in kunt drukken.

– Leer hoe het “geld kwadrant” werkt en hoe je verschillende inkomstenstromen kunt creëren.

– Leer over verschillende en alternatieve financieringsconcepten.

 

 

 

 

 

 

Personal Masterplan©

Het leven is geen generale repetitie. Je hebt maar één leven op deze planeet. Je gaat maar één keer dood. Je krijgt geen tweede kans! Voor alles wordt een plan gemaakt, voor het bouwen van een huis, voor het maken van een reis, voor het realiseren van een project en voor het starten van een bedrijf. Maar voor eigen leven maken de meeste mensen geen plan. Zij gaan zonder plan door het leven, maar hopen wel dat er wonderen gaan gebeuren.

De meest succesvolle mensen op aarde, maken wel een plan voor hun leven. Dat is de top 5 á 10 procent van alle mensen.Het leven is namelijk veel te kort om te blijven aanmodderen, continu achter de feiten aan te lopen, werk te doen dat geen voldoening geeft en dromen te blijven uitstellen. Aan het einde van je leven wil je namelijk geen spijt hebben dat je niet trouw was geweest aan jezelf en dat je geen dingen had gedaan die je graag wilde doen. Je wilt namelijk een betekenisvol leven leiden dat past binnen jouw missie en waarden. Je wilt leven vol leven en met voldoening terugkijken.

Tijdens de workshop maak je een Personal Masterplan© voor jezelf. Deze geeft je de mogelijkheid om het leven te leiden van je dromen.

Make the rest of your life, the best of your life!

Trainer: Farid Darkaoui

Reserveer hier jouw gratis plek!