Digitalisering een uitdaging? Doe het samen via deze programma’s!

Over een paar jaar is in feite ieder bedrijf een IT-bedrijf. Geen sector ontkomt aan de digitale transitie; iedere ondernemer moet aan de bak op dit vlak wil hij of zij met het bedrijf over 5 jaar nog relevant zijn. Maar waar begin je? Hoe zet je de eerste stappen?

Samen met experts via de West-Brabantse programma’s MKB Digitaliseert, Datacoaches en Digitale Werkplaats kun je dit oppakken!

‘Door digitale systemen in je onderneming doelgericht in te zetten kun je kosten verlagen, je omzet verhogen, maar ook de waarde van je bedrijf vergroten.’ Aan het woord is Yvette Estourgie, programmamanager Groei MKB van de regionale ontwikkelingsmaatschappij REWIN West-Brabant. Mylène Hodzelmans, adviseur economie van de Gemeente Breda vult aan: ‘vanuit onze focus op toegepaste technologie en creativiteit willen we het brede mkb helpen vernieuwen. Daarom hebben we met een aantal partijen de handen ineen geslagen om ondernemers praktisch te ondersteunen bij de digitale transitie. Ze staan er dus niet alleen voor.

Meer weten? Lees dan het hele artikel in het Netwerk Brabant zakenmagazine, vol met inspirerende verhalen van ondernemers, bedrijven en praktische tips binnen het thema “Digitalisering.”