Doe mee aan de Groei-Ondernemers Challenge 2017!

Tijdens de Groei-Ondernemers Challenge, een initiatief van Business Coach Breda, worden tien Bredase start-ups begeleid naar een snellere groei van hun bedrijf. Het bedrijf dat het hardst groeit, is de winnaar. Durf jij het aan?

Na de succesvolle pilot van vorig jaar vind ook in 2017 de Groei-Ondernemers Challenge plaats. Deelnemers uit verschillende branches krijgen begeleiding van de Bredase business coaches die hen helpen bij het schrijven van een groeiplan en daar acties aan koppelen. Daarnaast stimuleren bedrijven elkaar en sparren ze over hun ideeën. Het bedrijf dat het snelt groeit is de winnaar!

De Groei-Ondernemers Challenge gaat volgende maand van start en je kunt je nog inschrijven! Ben jij een Bredase start-up met groeiambitie die klaar is voor de volgende stap? Mail dan snel naar info@businesscoachbreda.nl. Er is plek voor maximaal 10 toppers!

De Ondernemer schreef een uitgebreid artikel over de pilot van vorig jaar waarvoor zij ook deelnemers interviewden, je leest het hier!

Check het onderstaande filmpje voor een impressie van de eerste editie.