Must-read voor ZZP’ers: Helweek door Erik Bertrand Larssen

Ken je dat gevoel? De dagen, de weken en zelfs de jaren vliegen voorbij zonder een echte indruk achter te laten. Je leeft op de automatische piloot en kunt je maar weinig weken bewust herinneren. Je hebt geen idee meer welke weken belangrijk voor je waren, welke meetelden bij het verwezenlijken van je droom en welke je ook daadwerkelijk liever gewoon vergeet.

Volgens de Noorse mental coach Erik Bertrand Larssen moest dat anders kunnen en zo kwam hij tot de Helweek. Een week waarin je jouw dagelijkse routine doorbreekt en wordt uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen. In plaats daarvan houd je je strikt aan de regels van Erik en bereik je in één week veel meer dan je ooit voor mogelijk hield. Ook na de Helweek zal je over jezelf verbaasd blijven staan: je leeft met meer focus, met betere gewoontes en meer positiviteit. Over vijftig jaar herinner jij je de Helweek als geen ander!

Net als iedere andere week telt de Helweek zeven dagen, echter ligt de focus iedere dag op een ander onderwerp:

– Maandag: vast gewoontes
– Dinsdag: modus en focus
– Woensdag: time management
– Donderdag: buiten je comfortzone
– Vrijdag: rust en herstel
– Zaterdag: innerlijke diagloog
– Zondag: plaats je leven in perspectief

De Helweek is dus niet alleen een week van afzien, maar ook een week van zelfkennis, doorzettingsvermogen en voldoening.

Larssen werkte zijn Helweek methode uit in het boek met de gelijknamige naam: Helweek. Een boek dat je stap voor stap begeleidt door deze belangrijkste week van je leven, je motiveert en je laat doorzetten tot het eind!

Benieuwd geworden naar dit boek? Klik dan hier om het boek te bestellen!