Ondernemer in de spotlights: Ilknur Aktas

Durf jij het leven te leven waar jij van droomt en los te laten wat jou niet gelukkig maakt? ‘Ik moet harder werken en beter mijn best doen,’ ‘het gaat mij nooit lukken,’ ‘de wereld is onveilig,’ ‘ik ben niet goed genoeg,’ ‘ik ben dom,’ ‘ik ben het niet waard om echt gelukkig te zijn.’ Je kent ze misschien wel, al die onbewuste en mentale blokkades die je ervan weerhouden om echt gelukkig te zijn en het leven te leven waar jij van droomt!

Missie
Ilknur Aktas is gelukscoach en ervaringsdeskundige. Vanuit haar bedrijf “The Art Of Wisdom” helpt zij mensen om te leven vanuit hun volledige potentieel, zodat ze daarmee het leven gaan creëren wat hen het meest gelukkig maakt. Met als gevolg dat ze niet alleen een verschil maken in hun eigen leven, maar ook in het leven van de mensen om hun heen!

Over Ilknur
Als je Ilknur vandaag de dag tegenkomt, dan zie je een zelfverzekerde, krachtige en sprankelende vrouw, die volop in het leven staat en graag anderen inspireert en helpt om ook gelukkig te zijn. Dit is echter niet altijd zo geweest, want jarenlang was zij ongelukkig en heeft zij getruggeld met zichzelf door de diverse trauma’s uit haar verleden. Ze heeft in haar leven vele dieptepunten mee gemaakt en doorleeft.

Rond haar 18elevensjaar zat zij in een heel diep dal en zag ze geen licht meer aan het einde van de tunnel. Ze wist niet meer hoe ze uit dat dal moest komen dus ze kreeg hulp van een gespecialiseerd team van psychologen en therapeuten. Nadat haar groepsgenootje nee had gezegd tegen het leven en suïcide heeft gepleegd, besloot Ilknur om JA te zeggen tegen haar leven. Zij nam 100% verantwoordelijkheid voor haar geluk en het werken aan haar persoonlijke ontwikkeling werd haar grote passie. Ze besloot een HBO opleiding te gaan doen om ook therapeut te worden. Na haar studie, de jaren lange therapieën en investeringen in haar persoonlijke ontwikkeling besloot ze haar dromen stuk voor stuk waar te maken!

Gratis Geluks tips:
Om het leven te leven waar jij van droomt is het allereerst belangrijk om concreet te maken hoe het leven waar jij van droomt eruit ziet, wat de dingen zijn die jou echt gelukkig maken, nu maar ook op lange termijn! Dit zijn de stappen die je kunnen helpen:

– Wat: Breng je dromen en doelen in kaart door ze heel concreet te maken voor jezelf en ze op te schrijven. Wat maakt jou gelukkig? Wat is jou passie? Wat zou je graag willen realiseren in jouw leven?
– Waarom: Waarom wil je dat bereiken?
– Hoe: Maak een concreet stappenplan om je dromen en doelen heen. Dit hoeft niet perfect, als je maar een plan voor jezelf hebt!

– Extra tip: Werk aan je mind-set, eigenwaarde, zelfvertrouwen, maar ook aan je onderliggende angsten.

Workshop
Op dinsdag 8 oktober van 10:00 uur tot 11:30 uur zal Ilknur de KICK OFF workshop verzorgen van haar gehele gelukstraining: “Unlock your inner fire” welke bestaat uit 6 vervolg trainingen. De kick off workshop is normaal gesproken tegen betaling, maar op dinsdag 8 oktober zal Ilknur de workshop geheel GRATIS aanbieden.

Reserveer snel je plek door je hier gratis aan te melden.

De KICK OFF workshop zal vervolgd worden door de business- en netwerklunch met een inspirerende lezing over meer resultaat halen uit jouw klantgesprek door Joleen Jansen & Marielle Bruggeman.

Words of Wisdom
“Creëer jouw geluk van binnenuit en maak je dromen waar!” Ilknur Aktas – The Art Of Wisdom

Ilknur Atkar

Contact
Website: www.taow.nl
Mail: contact@taow.nl
Facebook: https://www.facebook.com/taowilknur/
Instagram: https://www.instagram.com/ilknur_the.art.of.wisdom/
Linked-In: https://www.linkedin.com/company/vivian-ilknur-the-art-of-wisdom/?viewAsMember=true
YouTube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCEOUJM7o7pYXHozWwkbBu3A

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bewaar delink.