Ondernemer in de spotlights: Kelly Vermeulen van hondentrimsalon Fur Sure

Een jaar geleden had Kelly Vermeulen nooit gedacht dat ze een eigen onderneming zou gaan starten. Inmiddels werkt de gediplomeerde hondentrimster dagelijks met enorm veel plezier in haar hondentrimsalon “Fur Sure.”

Ik ben zo ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet! Toen ik een jaar geleden eenmaal het besluit had genomen om mijn eigen onderneming te gaan starten, ben ik er voor de volle 100% voor gegaan.

Mijn plan was direct duidelijk: een hondentrimsalon met nét een beetje meer. Denk hierbij aan het interieur, producten en de hygiene en natuurlijke brabantse gezelligheid! Alles in mijn salon heb ik eigenhandig en met hulp van mijn omgeving gemaakt en gedaan, iets waar ik stiekem best wel trots op ben!

Inmiddels zijn de deuren geopend en ontvang ik klanten in de salon. Elke keer weer als ik mijn deuren open, heb ik een grote glimlach op mijn gezicht en kan mijn dag niet meer stuk!

Je kunt mijn werk volgen (en liken 😉 ) op social media.

 

Instagram: Furesure.breda 
Facebook: Fursure.breda

Voor meer informatie kun je contact opnemen via mail info@fursure.nl of telefonisch via 06-38933692.

Groeten,
Kelly Vermeulen