Ondernemer in de spotlights: Marco Mourits van KAASJE.NL

Kaasje.nl is dé online specialiteitenwinkel van Marco Mourits uit Breda. Speciaal voor de vaste klanten van KAASJE.NL komt er binnenkort de mogelijkheid om 24/7 bestellingen te plaatsen welke door Marco en zijn medewerkers direct worden verwerkt.

Wij zijn gespecialiseerd in de Hollandse kazen met als specialiteit de Boerenkaas. Ook de buitenlandse kazen is een sterke tak in ons bedrijf. Die kazen komen vanuit de hele wereld naar Nederland. Momenteel zijn de bierkazen erg populair en ook bij de Franse kazen is de vraag groot. Vers gebrande noten en zuivelproducten van de boerderij is een mooie aanvulling op het totale assortiment. Een duidelijke omschrijving van de kaas bij het bestellen van een kaasplateau is een service van ons. Daarnaast is een snelle levering en meedenken met de afnemers een gegeven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op KAASJE.NL kun je binnenkort terecht voor een uitgebreid assortiment noten, diverse gesneden kaas voor kaasplanken op maat gemaakt, onze olijven en tapas. Houd dus zeker onze website in de gaten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.kaasje.nl

Weidehek 64 c

4824 AS Breda

06-51550016