Ondernemer in de spotlights: Pauline van der Veeken

Wil jij weten wat jou zo bijzonder maakt en leven vanuit wat jou energie geeft? Zoek jij als coach of trainer tools en werkvormen waarmee je in één oogopslag kunt laten zien wat de grootste kracht en diepste drijfveer van iemand is? Waarmee je pijlsnel tot de kern komt? Met praktische tips en imago-advies hoe je kracht zichtbaar kunt maken? Zodat je écht laat zien wie je bent en wat je als geen ander kunt? Zodat je zonder twijfel het pad kiest dat bij je past? En met veel energie en vol zelfvertrouwen je talenten inzet voor wat jij wilt bereiken en betekenen? Is dit wat jij als coach of trainer jouw klanten gunt en waarmee jij je als ondernemer wilt onderscheiden?

Missie

Laat zien hoe bijzonder waardevol je bent. Dat is de missie die de basis is van de 2 bedrijven van Pauline. Met haar eigen bedrijf Power of Purpose coacht ze enthousiaste en ambitieuze professionals, die altijd (te)veelwillen en zichzelf onvoldoende op waarde schatten naar zelfvertrouwen, een vitale balans en keuzes voor het pad wat bij je past. Zodat je krachtig uit de verf komt en meer succes en geluk ervaart in je leven.

Dezelfde missie is de leidraad van Home of Power, het bedrijf dat Pauline samen met haar businesspartner en vriendin Jannie Boer runt. Home of Power levert Tools & Trainingen om Kracht Zichtbaar te maken.

Deze kleurrijke PowerTools zijn:
1. Personal Power Plus: Persoonlijkheidstest die persoonlijkheid verbindt met imago
2. Het Imago Spel met 15 Thema Sets – kant en klare werkvormen voor binnen- buiten- en overkant.
3. De 40 Powerkleurhartjes: coachen met kleur, ijsbreker en acquisitie instrument
4. Het Boek: “Krijg toch allemaal de Kleuren – Hoe je krachtig uit de verf komt.”

Pauline & Jannie vinden het zo jammer als mensen zich klein maken, niet blij zijn met wie ze zijn of hoe ze eruit zien, twijfelen of ze wel goed genoeg zijn, zich een beetje verstoppen en daardoor niet hun volle potentieel leven. De wereld wordt mooier als jij waardeert en laat zien wie je bent, wat je als geen ander kunt en waar jij voor staat. Dan word je beter gezien, gehoord én gewaardeerd en kun je meer bereiken en betekenen.

Over Pauline

Leven vanuit wat jou energie geeft. Het verschil maken door jouw passie en ambitie te volgen en deze succesvol in de wereld te zetten. Op een manier en in een omgeving die helemaal bij jou past. Die recht doet aan jouw diepste drijfveren en al jouw bijzondere talenten. Met aandacht voor de balans die jij nodig hebt om deze energie te houden. Zodat je van waarde bent en waardevol impact hebt.  Dat is wat ik je gun.

Met veel enthousiasme en plezier heb ik 20 jaar gewerkt in het bedrijfsleven – diverse ICT functies bij Akzo Nobel & Unilever – met als grootste passie vitaliteit – je goed voelen van binnen en van buiten en meer uit het leven halen. Tot het moment dat het plezier verdween en ik bijna in een burn-out terecht kwam.

In meer dan 10 jaar burn-out coaching heb ik daarna veel mensen mogen helpen de juiste balans en richting te vinden om met hun talenten weer vitaal, succesvol en gelukkig te kunnen zijn. Dit vereist moedige keuzes.

In de samenwerking in Home of Power die ik in 2013 ben aangegaan met Jannie Boer, vriendin, fantastische business partner en dé Kleurexpert, kwamen ook mijn andere drijfveren aan bod:
* mensen inzicht geven in wie ze zijn en welk pad bij ze past
* creativiteit & vernieuwing: innovatief verbinding maken
* harmonie & balans: vanuit samenwerking groeien

De WHY is mijn dagelijkse kompas:

Zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe bijzonder waardevol ze zijn, zodat ze het leven leiden wat voor ze bedoeld is.

Het allermooiste om te doen is om jou inzicht te geven in jouw Purpose aan de hand van de Powertest en Personal Power Plus. En uit te dagen om daarmee aan de slag te gaan. Zodat je met hart & ziel leeft en waardevol impact hebt.

4 Gouden Tips om jouw Kracht Zichtbaar te maken:

TIP 1. Maak een Top 10-lijst van al je kwaliteitenen kijk er eens naar alsof het iemand anders is. Kun je dit respecteren, bewonderen? Wat kun je met deze prachtige kwaliteiten allemaal bereiken? Als je het moeilijk vindt om jouw Top 10-kwaliteitenlijst op te schrijven, vraag dan eens aan een aantal mensen in je omgeving wat jou zo bijzonder maakt.

TIP 2. Word je bewust van je uitstraling. Vraag eens aan een aantal mensen in je omgeving wat je nu uitstraalt. Je zal verbaasd zijn van de antwoorden. Goed voor je zelfvertrouwen om dit eens te doen.

TIP 3. Sta eens stil bij wat jij al betekentvoor je partner, familie, vrienden, bekenden en andere (zakelijke) relaties?  Vraag eens aan een aantal dierbare mensen om je heen wat jij voor hen betekent. Vraag je laatste 10 klanten om een testimonial. Hoe was het om met jou te werken, wat heeft het ze gebracht en hoe zouden zij jou aan een ander aanbevelen?

TIP 4. Draag je droom uit zodat je jouw talenten nog meer gaat ontwikkelen.
Teken eens of schrijf eens op wat jij kunt betekenen en bereiken als jij de allerbeste versie van jezelf wordt over 1, 2, en 4 jaar. Zorg dat je dit altijd in het zicht en op je netvlies hebt.

Business- & Netwerklunch – Krachtig Zichtbaar Als Ondernemer

Op 14 januari van 12:00 uur tot 13:00 uur zal Pauline de Business- & Netwerklunch een lezing verzorgen: “Krachtig Zichtbaar als Ondernemer.” In deze interactieve lezing word je bewust hoe jij als ondernemer kunt laten zien wie je bent en waar je voor staat.

Je leert welke 1e indruk je nu maakt, welke kwaliteiten en kracht zichtbaar zijn, hoe de taal van Kleur en Imago werkt en hoe jij deze succesvol kunt inzetten voor jou en je bedrijf.

Reserveer snel je plek door je hier gratis aan te melden voor deze Business- & Netwerklunch!

Powermiddag

Tevens verzorgt Pauline op 11 februari de Powermiddag voor coaches, trainers en consultants. Je bent toe aan de volgende stap in je bedrijf en zoekt daarvoor een gestructureerde & positieve aanpak. Je werkt hard, levert veel waarde aan je klant, maar bent nog niet tevreden over de omzet van je bedrijf. Herken je dit? Tijdens de powermiddag ga je hiermee aan de slag en ga je met praktische tips, inspiratie en inzichten naar huis!

Meld je hier aan voor deze inspirerende Powerdmiddag! 

Motto

“Live your True Colors!”
Pauline van der Veeken – Power of Purpose & Home of Power

Contact
Website: www.powerofpurpose.nl en www.homeofpower.org
Mail: pauline@homeofpower.org
Tel: 06-53167901
Facebook: https://www.facebook.com/homeofpower/
Linked-In: https://www.linkedin.com/in/paulinevanderveeken/