Ondernemersgeheimen van groei-ondernemer Jurgen van Keulen

“Ik hou van kansen aangrijpen en daarnaast ben ik constant bezig met werken aan mijn bedrijf in plaats van in mijn bedrijf.” Farid Darkaoui interviewt de winnaar van de Groei-Ondernemers Challenge, Jurgen van Keulen, over geheimen en principes om te groeien. In 4,5 jaar tijd bouwde hij aan een succesvol, groeiend bedrijf.

Jurgen is een ondernemer met ambitie, een ondernemer die graag wil groeien met zijn bedrijf JVK Daken b.v. In 2018 won hij de groei-ondernemers challenge in Breda, georganiseerd door Zaken Expert in opdracht van de gemeente Breda. JVK Daken is een bedrijf dat gespecialiseerd is in ambachtelijke daken. Er wordt gewerkt met duurzame materialen en het werk wat uitgevoerd wordt is echt vakwerk. Er zijn maar een twingtal bedrijven die dit in Nederland doen. Jurgen durft te beweren dat zijn bedrijf het beste bedrijf is in zijn vakgebied en in de top 3 staat van Nederland.

Farid is benieuwd naar zijn geheimen, tips en naar de principes die hij hanteert om te groeien. Je beluistert het gehele interview hier! 

Leuk om te weten: in september is de vierde Groei-Ondernemers challenge van start gegaan!