Weekendschool Petje Af Breda zoekt ondernemende gastdocenten

Weekendschool Petje Af Breda zoekt gepassioneerde ondernemers die kinderen (10-14 jaar) enthousiast willen maken voor het ondernemerschap.

Petje Af is een weekendschool in Breda die kinderen van 10-14 jaar de mogelijkheid biedt om de wereld te ontdekken. Er wordt gewerkt aan de hand van beroepen of thema’s en het volgende thema is ‘Ondernemen’. Om kinderen enthousiast te maken voor het ondernemerschap is Petja Af op zoek naar gastdocenten die op zondag 21 mei (11u30-14u30) en/of zondag 11 juni willen vertellen over hun passie voor ondernemen en hun bedrijf.

Bij Petje af wordt er geen gebruik gemaakt van schoolboeken maar van leren in de praktijk. Het is dus leuk als de kinderen tijdens de les aan de slag mogen met opdrachten. Locatiemanager Babs Petit denkt graag met je mee over geschikte opdrachten. Misschien heb je zelf een casus uit de praktijk waar de kinderen mee aan slag kunnen?

Er zijn twee begeleiders aanwezig dus je staat niet alleen voor de groep kinderen. Wanneer de klas eenmaal enthousiast is, zou het erg leuk zijn als de kinderen ook een kijkje mogen nemen bij jouw bedrijf. Hoe ziet dat eruit? En wie werken er allemaal?

Lijkt het je leuk om een zondag gastdocent bij te zijn bij Petja Af? Mail dan naar locatiemanager Babs Petit via breda@petjeaf.nl of bel 088-3301125.

Kijk voor meer informatie over Petje Af op www.petjeaf.nl