Tweede ronde SustainABLE open voor bedrijven

Ben jij een ondernemer uit regio Breda die zijn business wil verduurzamen? Dan is het project SustainABLE op zoek naar jou! Op 8 november start de tweede ronde van het project SustainABLE. Honderd Bedrijfskundestudenten van Avans Hogeschool gaan weer aan de slag om het bedrijfsleven in de regio Breda te helpen met duurzaam ondernemen.

De Bedrijfskundestudenten bedenken oplossingen voor vraagstukken als:

  • Hoe bespaar ik kosten en verlaag ik mijn ecologische voetafdruk?
  • Hoe duurzaam is mijn business model en waar kan ik verbeteren?
  • Hoe ontwerp en implementeer ik innovatieve producten en diensten?
  • Hoe behoud ik mijn medewerkers en blijf ik aantrekkelijk als werkgever?

Dit project is een samenwerking van Avans Hogeschool met gemeente Breda, PwC, REDview BI en Stichting Breda Circulair.

De 40 bedrijven uit de eerste ronde hebben de samenwerking gewaardeerd met een 8. Driekwart van de deelnemers laten het advies over het verduurzamen van hun business van de tweedejaars implementeren door derde- en vierdejaarsstudenten van Avans Hogeschool.

Wat het jou precies oplevert?

  • Een dashboard dat inzicht geeft in bedrijfsprestaties en die van branchegenoten
  • Verbeterstappen voor de korte en lange termijn
  • Creatieve en innovatieve ideeën en de implementatie hiervan
  • Instrumenten voor het monitoren en borgen van resultaten
  • Zichtbaarheid op de websites van Breda Circulair en de gemeente Breda
  • Invloed op het duurzaamheidsbeleid van de gemeente Breda

Je leest hier meer informatie over het project en tevens vind je hier het aanmeldformulier.