Financieel fit als ondernemer & Business Café

Kom op donderdag 22 juni samen met ons leren en netwerken tijdens deze informatieve en inspirerende dag vol workshops en sessies die jou zullen helpen je onderneming naar een hoger niveau te tillen! Reserveer nu je plek en zet de eerste stap naar het verbeteren van je ondernemersvaardigheden en het laten groeien van je bedrijf!

Programma:

13:00 – 13:15 Inloop & korte kennismaking

13:15 – 14:15 Financieel Fit als Ondernemer (door Owen de Vries)

14:15 – 14:45 Verhoog jouw verkoopprestaties! (door Twan van Sprundel)

14:45 – 15:00 Pauze

15:00 – 15:30 Pensioenen voor ondernemers (door Oscar Dragt)

15:30 – 16:00 Verschillende financieringsvormen voor je bedrijf (door Joey Gorenson)

16:00 – 16:10 Pauze

16:10 – 17:00 Slimme belasting- en boekhoudkundige tips (door Jeffrey van Merode)

17:00 -18:30 Business Café: ChatGPT & beyond

Waar: B’WISE incubator

Workshop 1: Financieel Fit als Ondernemer

In deze workshop deelt Owen de Vries zijn kennis en ervaring als bedrijfsadviseur en voormalig bankier bij ABN AMRO. Hij zal de basisprincipes van bedrijfsfinanciën behandelen, waaronder het analyseren van je financiële positie, het sturen op cijfers en het verkrijgen van investeringen. De workshop is laagdrempelig en toepasbaar, met praktische voorbeelden om jou te helpen een financieel gezonde onderneming op te bouwen.

Workshop 2: Verhoog jouw verkoopprestaties!

Tijdens deze interactieve workshop deelt Twan van Sprundel zijn beproefde methoden voor het werven en behouden van klanten. Hij zal je laten zien hoe je effectieve verkoopstrategieën kunt toepassen en succesvolle klantrelaties kunt opbouwen, wat leidt tot meer omzet en groei voor je bedrijf.

Workshop 3: Pensioenen voor ondernemers

Oscar Dragt helpt je de belangrijkste aspecten van pensioenen voor ondernemers te begrijpen. Hij zal uitleg geven over de verschillende soorten pensioenregelingen, de fiscale voordelen en hoe je een pensioenplan kunt opstellen dat past bij jouw wensen en behoeften.

Workshop 4: Verschillende financieringsvormen voor je bedrijf

Joey Gorenson legt in begrijpelijke taal uit wat de verschillende financieringsvormen zijn, zoals leningen, kredieten, leasing, factoring, crowdfunding, private equity en meer. Hij helpt je inzicht te krijgen in de voor- en nadelen van elke optie en hoe je kunt bepalen welke financieringsvorm het beste past bij jouw bedrijf en situatie.

Workshop 5: Slimme belasting- en boekhoudkundige tips

In deze workshop deelt Jeffrey van Merode zijn expertise op het gebied van accountancy en belastingadvies. Hij zal je voorzien van praktische tips en trucs om je administratie efficiënt op te zetten, fiscale voordelen te benutten en je bedrijf financieel gezond te houden. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere het doelmatig opzetten van je administratie, het verzorgen van de juiste informatievoorziening en het toepassen van slimme belastingtips.

Business Café: ChatGPT & Beyond

Sluit de dag af met een informele netwerkbijeenkomst in het Business Café. Hier krijg je de kans om mede-ondernemers te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en te leren over de nieuwste technologieën en innovaties zoals ChatGPT en meer.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op donderdag 22 juni. Reserveer hier nu je plek en zet de eerste stap naar het verbeteren van je ondernemersvaardigheden en het laten groeien van je bedrijf!

Tot dan!

Het team van B’WISE & Business Coach Breda