Workshop: hoe start ik mijn eigen horecazaak?

Een goed lopende zaak die dagelijks vol zit met tevreden gasten. Dit is de droom van menig horecastarter. Maar wat is de realiteit wanneer je een eigen horecagelegenheid begint?

Er komt heel wat op je af als startende horecaondernemer. Op woensdag 6 december neemt Petra Venekamp je stap voor stap mee door je ondernemingsplan om zo beter geïnformeerd te kunnen starten met je horecabedrijf.

Het programma

De workshop duurt één dag en bevat veel informatie, waardoor je in ieder geval al eens gehoord hebt van de meeste onderwerpen. Het gaat voornamelijk over de zakelijke kant van je bedrijf en bevat de volgende informatie:

  • vergunningen,
  • bestemmingsplan
  • verzekeringen
  • personeelsbeleid
  • marketing
  • rechtsvormen
  • wettelijke eisen
  • contracten
  • financiën

De workshop bevat tevens hele praktische tips zoals hoe je meer kunt verdienen door het hebben van een goede menukaart. Aan het einde van de dag krijg je een werkboek mee naar huis waarin je nog meer informatie kunt vinden.

Deze dag wordt georganiseerd door Business Coach Breda en vindt plaats in de Incubator. Meer inhoudelijke informatie en de mogelijkheid om je aan te melden voor de workshop vind je hier.

Indien je vragen hebt of meer wilt weten over de workshop, neem dan vrijblijvend contact op via 076-529 80 80 of stuur een e-mail naar info@businesscoachbreda.nl  

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bewaar delink.