De coaches

>> OP HET GOEDE SPOOR

Ondernemers staan er niet alleen voor in Breda. Bij een flink aantal organisaties en instanties kun je terecht voor ondersteuning. Maar waar begin je? Met wie ga je praten? En op welk moment? Business Coach Breda kent de weg naar een eigen bedrijf op zijn duimpje. Maar ook het pad dat ervaren zzp’ers en mkb’ers kunnen bewandelen om verder te komen. Zij vinden in ons een ervaren sparringpartner.

>> NETWERKEN

Al moet je het als ondernemer helemaal zelf doen, je bent niet alleen op de wereld. De Bredase Business Coaches stellen niet alleen hun kennis en ervaring ter beschikking. In de loop der jaren hebben zij een enorm relatienetwerk opgebouwd dat zij graag met je delen. Zo kunnen zij je snel met de juiste mensen en instanties in contact brengen en maak je een vliegende (door)start.

>> Sparringpartner voor next level ondernemen

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Professioneel sparren over de strategie van je bedrijf
  • Werven en binden van klanten door middel van krachtige (online) marketing en sales strategieën
  • Sparren over een nieuw concept / product dat je in de markt wilt zetten
  • Het aantrekken van financiering voor je bedrijf
  • Het ontwikkelen van een strategie om je bedrijf versneld te laten groeien
  • Het voeren van slim personeelsmanagement
  • Hoe je, ondanks de corona-crisis, toch geld kunt verdienen door anders te denken
  • Privé / zakelijk balans
  • Bedrijfsovernames

>> Traject voor starters

Als je je aanmeldt bij een van de Bredase Business Coaches, dan is de eerste stap naar je eigen bedrijf gezet. Die begint uiteraard met een verhelderend intakegesprek. Hier lees je hoe de rest van het traject eruit ziet.

>> Kosten

Als Bredase ondernemer kun je gratis gebruikmaken van de kennis en ervaring van Business Coach Breda. Ook als je al gestart bent, kun je bij ons terecht voor advies over de groei of continuïteit van je bedrijf.

Omdat de Bredase coaches over een groot netwerk beschikken, zijn zij voor jou al snel de kortste weg naar het antwoord op al je vragen.

>> WIE ZIJN DE BUSINESS COACHES?

Bekijk de filmpjes en maak zo kennis met Marco den Hartog, Hans van Agt, Farid Darkaoui en Freek Kraus. Deze Bredase Business Coaches staan jou als Bredase ondernemer met raad en daad bij.

>> BCB ONDERNEMERS

Er hebben duizenden (kandidaat-)ondernemers in Breda gebruik gemaakt van de diensten van Business Coach Breda. Via deze link kun je kennis maken met enkele ondernemers die wij in de afgelopen jaren hebben begeleid.

>> Groei ondernemers challenge

Weten hoe wij samen ondernemers laten groeien? Lees hier over onze jaarlijkse Groei Ondernemers Challenge.

>> NETWERKPARTNERS

Gemeente Breda

SSO

Braventure

BUAS

Curio

Avans

UWV Breda

BOVO

OKB

KvK

Rabobank Breda

Incubator Breda

REWIN

ZZP West Brabant

Belastingdienst