Ondernemer aan het woord: Natasja de Nijs

 

“De tijd vliegt al snel genoeg voorbij, laten we het moment nemen om het vast te leggen.”

Begin 2017 studeerde ik af op de vakopleiding fotografie en ben ik vastbesloten om te blijven fotograferen en mijn creativiteit hierin verder te ontwikkelen. Met een druk gezin vereist dit de nodige planning maar uiteindelijk besluit ik dan toch om mij in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Natasja de Nijs Fotografie is hiermee een feit.

Maar dan… er is zoveel waar je mee aan de slag kan én moet, dat ik op zoek ga naar hulp. Zodoende kom ik uit bij Business Coach Breda. Tijdens de gesprekken met Freek (Kraus) blijkt eigenlijk steeds maar weer dat ik net dat duwtje in de rug nodig heb omdat ik het spannend vind. Gelukkig krijg ik die ruggensteun dan ook. Ik was al bezig met de nodige dingen, ter verbetering van mijn zichtbaarheid,  maar om uiteindelijk mijn website en facebookpagina online te zetten moest ik toch wel een drempeltje over. Aan de slag dan maar. Tijdens de opleiding tot vakfotograaf heb ik mogen proeven van de vele facetten van het fotograferen. Ik heb toen gekeken naar wat ik zelf leuk vind om te doen. Ik wil me de komende tijd vooral richten op “Day In The Life” fotografie en ik wil er zijn voor de startende ondernemer.

Day In The Life fotograaf

Omdat ik weet hoe druk een gezin met jonge kinderen is weet ik ook dat je de kleine en gewone dingen soms te weinig waardeert. Je ziet ze soms niet meer vanuit de trein waarin je maar door raast. En als ik door mijn fotoboeken blader die mijn moeder ooit voor mij maakte, besef ik dat ik de foto’s van die alledaagse dingen, gewoonten en rituelen toch het allermooiste vind.

Die verjaardagen, vakanties en andere bijzondere gelegenheden leggen we vaak wel vast. Maar die kleine dingen zoals het boekje dat wordt voorgelezen in bed, het helpen in de keuken, het kussengevecht of het rondje wandelen naar de speeltuin op de hoek, die vergeten we makkelijk. Dat zijn de kleine geluksmomentjes waaraan we voorbij gaan en die juist later zo waardevol zijn.

Ik wil dit graag voor mijn klanten vastleggen in een reportage. Bij de klant aan huis, ongedwongen, zonder te poseren zodat ze oprecht zichzelf kunnen zijn. De tijd vliegt al snel genoeg voorbij, laten we het moment nemen om het vast te leggen.

Startende ondernemer

Naast “Day In The Life” fotografie ben ik er ook voor de startende ondernemer. Ik ben er voor de coach die foto’s nodig heeft voor haar website, of die creatieveling die online haar spullen wil gaan verkopen. Ik vind het heerlijk om te kunnen en mogen helpen iets moois neer te zetten voor mede-ondernemers. Wie weet kan ik jou ook helpen je product of dienst in beeld te brengen!

Groetjes,

Natasja de Nijs

Website: www.natasjadenijs.nl 

Facebook: www.facebook.com/natasjadenijsfotografie

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bewaar delink.