Ondernemers Cinema groot succes!

Op donderdag 22 februari jl. vond de eerste ‘Ondernemers Cinema’ plaats bij Business Coach Breda. Voor een tot de laatste stoel gevulde zaal zijn drie korte documentaires van promovendus en documentaire maker Jacqueline Jumelet in première gegaan.

De documentaires portretteren vier ondernemers die openhartig en boeiend vertellen over hun persoonlijke uitdagingen en hindernissen in het ondernemerschap. Tussen de documentaires door stelde het publiek live-on-stage vragen aan de gedocumenteerde ondernemers: Darrell, de bevlogen eigenaar van een fastfood restaurant, Nada, doorzetter, etnisch zakenvrouw en directeur van drie apotheken en ‘de jonge honden’ Jordy en Davey, directeuren van The Presentation Factory. Het publiek maakte gretig gebruik van deze mogelijkheid.

We leerden dat als je weet wat jouw unieke uitdagingen en hindernissen zijn als (beginnende) eigen baas en je daar effectief mee om gaat, je bouwt aan veerkracht. En dat is belangrijk want veerkrachtige mensen zijn gelukkiger, gezonder en behalen meer succes. Bovendien is veerkracht nodig om met moeilijkheden en tegenslagen, die je gegarandeerd tegenkomt in het ondernemerschap, om te gaan.

De Ondernemers Cinema sloot af met een gezellige borrel waarbij de champagne kurken tegen het plafond knalden.

Dank aan Kim Dinnissen voor de geweldige presentatie en Carlton Krips, die voor de mooie beelden zorgde.

Voor meer informatie over het vergroten van je veerkracht en het in kaart brengen van je persoonlijke uitdagingen en hindernissen: Jacqueline Jumelet, jm_jumelet@hotmail.c

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bewaar delink.