Starter in de spotlight: Sjoerd van ovenschotel & zo

In 2012 startte Sjoerd zijn bedrijf ‘Ovenschotel & Zo’, een gezonde maaltijdservice voornamelijk gericht op jonge gezinnen. Speciaal voor de Business Coach Breda-nieuwsbrief vertelt Sjoerd over de mogelijkheden bij Ovenschotel & Zo.

“Thuiskomen en aanschuiven voor een overheerlijke en gezonde maaltijd, dat is wat ‘Ovenschotel & Zo’ te bieden heeft. Het is een uitkomst voor jonge gezinnen, drukke ondernemers, grote bedrijven, studentenhuizen en andere kleurrijke huishoudens die niet altijd tijd en zin hebben om in de keuken te staan.”

“In 2012 ben ik definitief gestart met de culinaire service. Het idee lag er al een tijdje, maar mede dankzij het advies van business coach Farid Darkaoui is het uitgegroeid tot een concreet plan. Ik heb zelf een jong gezin en weet hoe lastig het kan zijn om na een lange dag óók nog verantwoord te koken. Het basisconcept is daarom gericht op ouders en hun kinderen. Ik maak veel gebruik van afhaalpunten zoals kinderdagverblijven: wanneer ouders aan het eind van de dag hun kinderen komen ophalen, kunnen ze direct onze avondmaaltijden mee naar huis nemen. Ook bieden we de service voor ‘kindermaaltijden’, dit houdt in dat het kind onze maaltijd al krijgt op het kinderdagverblijf, zodat er ’s avonds niet meer gedineerd hoeft te worden. Ook dit laatste concept is vrij snel uitgegroeid tot een succes, voornamelijk door direct contact te zoeken met de ouders. Uiteraard is er bij Ovenschotel & Zo nog veel meer mogelijk: van kleine buffetten en grote (bedrijfs-) barbecues, tot structurele lunchcontracten.”

“Lekker en verantwoord koken is mijn passie. Een eigen maaltijdservice was voor mij dan ook geen verrassende stap. In het verleden heb ik voornamelijk binnen de marketing gewerkt, maar ik ben ook altijd actief geweest binnen de horeca. Op die manier heb ik veel ervaring op kunnen doen in professionele keukens.”

“Oorspronkelijk ben ik met Ovenschotel & Zo begonnen in Ulvenhout. Vanwege de flinke groei kook ik samen met mijn personeel inmiddels in een restaurantkeuken in Breda. Momenteel overweeg ik flexkrachten en een bezorger toe te voegen aan het team. We werken met verse ingrediënten van zoveel mogelijk lokale ondernemers. Ook voor andere diensten, zoals promotiemateriaal, werken we met voorkeur samen met jonge ondernemers. Op die manier helpen we elkaar allemaal vooruit.”

Via de website, nieuwsbrieven en sociale media zoals Facebook blijven mensen op de hoogte van het laatste nieuws en het huidige menu. Neem ook eens een kijkje op: www.ovenschotelenzo.nl

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bewaar delink.