Business Coach Breda Online Business Meeting

Business Coach Breda organiseert op 6 april 2021 de ‘Online Business Meeting’. Onder leiding van top experts worden verschillende (praktische) onderwerpen behandelt die voor jou als ondernemer van belang kunnen zijn. Meld je gratis aan en laat je inspireren.

De onderwerpen die deze middag aan bod komen zijn voor iedere ondernemer zeer zeker de moeite waard. De verschillende webinars worden verzorgd door top experts die je gaan voorzien van allerlei waardevolle informatie en tips. De webinars van deze middag op een rijtje:

Webinar: Website optimalisatie

6 april. 2021 12:30

Ben je niet tevreden over je website? Vind je dat het beter moet? Je hoeft geen grote aanpassingen te doen om een groot verschil te maken! Ook jouw website kan soms al met behulp van wat kleine aanpassingen een heel stuk beter functioneren! Een goed geoptimaliseerde website wordt steeds belangrijker. Tijdens dit interactieve webinar krijg je verbetertips op het gebied van o.a. conversie, beveiliging, vindbaarheid en laadtijd. Haal jij te weinig actie uit je website? Wordt hij niet gevonden? Of is jouw bezoeker te snel weer weg? Dan is deze masterclass iets voor jou!

Door Eva Noort

Webinar: Slimme belasting en boekhoudkundige tips

6 april. 2021 14:00

Jeffrey van Merode is 26 jaar, heeft accountancy gestudeerd en sinds vorig jaar directeur van BnP Accountancy & Advies in Bavel. BnP ontzorgd ondernemers op het gebied van administratie, belasting en financieringsvraagstukken voor zowel de startende als gevorderde ondernemers. Tijdens dit webinar worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld: eisen administratie, doelmatig opzetten administratie, informatie voorziening en belasting tips.

Door Jeffrey van Merode

Webinar: hoe bescherm ik mijn idee, design of naam?

6 april. 2021 15:30

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn design niet wordt gekopieerd? Is mijn naam voldoende beschermd met een handelsnaamregistratie? In deze workshop, bedoeld voor (startende) ondernemers die willen weten hoe ze intellectueel eigendom in hun voordeel kunnen gebruiken, krijgt u de antwoorden. Jan Hart, voorlichter bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP), presenteert dit webinar.

Door Jan Hart

Meld je vandaag hier nog aan voor deze middag of voor een van de afzonderlijke webinars! Hopelijk tot 6 april!