Masterclass financieel plan en belastingen

“Ik besteed te weinig tijd aan mijn financiën en schuif dit het liefst zo ver mogelijk voor me uit.” Een veelgehoorde uitspraak. Administratie is misschien niet leuk, maar zeer noodzakelijk. Het kost tijd, maar levert ook geld op.

Een gebrekkige administratie is een regelmatig voorkomende oorzaak voor het mislukken van een onderneming. Jan Noort bespreekt in deze masterclass alle voor elke ondernemer belangrijke financiële documenten en onderwerpen: investeringsbegroting, financieringsplan, aanloopkosten, liquiditeitsprognose, break-even analyse, exploitatierekening, BTW plan en balans. Verder geeft hij in deze masterclass richtlijnen voor het bepalen van een goede verkoopprijs en een betrouwbare omzetschatting. Daarnaast geeft hij een aantal juridische – en belasting tips.

Jan Noort heeft als docent financieel management en als ondernemerscoach ruime ervaring in het onderwijs en het begeleiden van starters. Als auteur heeft hij verschillende boeken geschreven over financieel management voor MBO en HBO. Daardoor is hij de ideale trainer om de (startende) ondernemer te voorzien van de juiste adviezen bij het opstellen van het financiële plan.

Enkele reviews van ondernemers die al eerder deelnamen aan de masterclass:

“Fijne interactieve workshop met duidelijke uitleg op alle adhoc vragen. We kregen een prachtig excel-format als basis, om snel zelf mee aan de slag te gaan. Dankjewel!”

“Informatief, leerzaam, belangrijk te weten. Eigenlijk essentieel om te doen als je begint als ondernemer. Jan is helder, heeft veel kennis en geduld om alles goed uit te leggen.”

“Fijn dat exact de onderwerpen behandeld worden die je echt moet weten. Kan het goed uitleggen en daarnaast prettig om naar te luisteren. Ruime kennis van zaken.”

Kortom: een masterclass die je niet mag missen als je voor je onderneming graag helemaal op de hoogte wilt zijn van alle belangrijke financiële onderwerpen!

Lees hier meer over het programma en meld je aan!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bewaar delink.